Omtale fra forlaget
Bringing the best of Scandinavian home-cooking into your kitchen, Fire and Ice: Classic Nordic Cooking offers over 100 delicious recipes that showcase this region's most beloved sweet and savory dishes.
Scandinavia is a region of extremes-where effortlessly chic design meets rugged wilderness, and perpetual winter nights are followed by endless days of summer-and Fire and Ice proves that Scandinavian cuisine is no exception. Founding editor of Gastronomica and the West's leading culinary authority on the cuisines of the European North, Darra Goldstein explores the rich cultural history and culinary traditions of Denmark, Finland, Norway, and Sweden. From the bold aroma of smoked arctic char to the delicate flavor of saffron buns, and from the earthy taste of chanterelle soup to the fragrant aroma of raspberry-rose petal jam, this beautifully curated cookbook features over 100 inspiring and achievable recipes that introduce home cooks to the glorious and diverse flavors of Nordic cooking.
Forlag Ten Speed Press
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9781607746102
EAN 9781607746102
Omtalt sted Norden
Språk Engelsk
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket