30-år gamle Fiona Range begynner å bekymre seg for at hun burde ha vært kommet lengre i livet sitt. Ansvar har aldri vært noe for Fiona, hun har alltid vært ei småbyjente som har likt å ha det morsomt og å stikke seg ut. Fiona vokste opp hos onkelen sin, dommer Hollis, og hun skuffer han stadig. Da Fionas kusine, Elizabeth, kommer tilbake til hjembyen med sin forlovede, begynner en kamp mot hemmelighetene i familien.
Forlag Egmont Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 2001
Omtalt sted Nordøstlige Stater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.