Omtale fra forlaget
Denne boken er for deg. For deg som skal ha fest. Fest med god mat.
Gjør helhetsinntrykket mer spennende med enkle grep. La menyen speile et formål, en intensjon.
Hva slags smaksopplevelser har du i tankene for dine gjester, og når skal den inntreffe?
Følgende temaer finner du i boken:
- Fingermat til bobler
- Øl & mat
- høstgrytefest
- brød
- Den store viltmiddagen
- ostekveld
- det nye julebordet
- fisk og skalldyrsfest - vinter
- nyttårsaften
- asiatisk festmeny
- Påske
- sofasnacks
- plukk & fang
- konfirmasjonen
- sommerfest
- pølsefest gourmet
- 10 kulinariske partybud
Jørgen Kolderup er født og oppvokst i Son, hjørnetannen i Oslofjordens perlerad av vakre destinasjoner.
Inspirert av årets festdager, sesongenes gang og førsteklasses råvarer har han nå ført sin andre
kokebok i pennen.
16 lekre kapitler dedikert til uimotståelig festmat.
Jørgen har gjort seg bemerket for sine kokkeferdigheter i både innland og utenland, og begynte i høst som kjøkkensjef på Harahorn i Hemsedal.
Forlag Pepper
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788292527146
EAN 9788292527146
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket