Ferskt, fort og fristende

over 175 oppskrifter og ideer til matretter som det tar toppen 15 minutter å forberede

av (oversetter).

Cappelen 2002 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En bok for oss som helst vil styre unna ferdigretter og gryterettposer, og mener det er best med hjemmelaget mat av ferske råvarer, men som ikke ønsker å tilbringe mer tid ved komfyren enn høyst nødvendig.

Her er mer enn 175 originale oppskrifter og ideer til retter som krever liten arbeidsinnsats, det vil si at det tar toppen 15 minutter å forberede dem. Vi finner blant annet nye spennende måter å lage i stand den ferske fiskefileten, kyllingfileten eller aspargesen på, salater, wokretter, pastaretter, grillretter, wraps, gryter, iskremdesserter, godterier og mye mer. Og det er retter til enhver andledning, ethvert budsjett og enhver årstid - fikse og varierte forretter, snacks, supper, småretter, middagsretter til hverdag og fest, desserter og kaffeknask. Alle oppskriftene er tidligere publisert og utprøvd i det populære britiske matbladet BBC Good Food.


Boken er gjennomillustrert med flotte og inspirerende fargebilder av ledende matfotografer.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788202208936

EAN 9788202208936

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket