Dette heftet gir en kortfattet innføring i hvordan ferietiltak for barn og ungdom kan arrangeres. I tillegg til gode argumenter, får du et eksempel på hvordan en organisert ferieuke kan gjennomføres. Heftet går inn på samarbeidspartnere, økonomiske støttespillere og hvem som bør gjøre hva, og gir 18 eksempler fra ulike norske kommuner som allerede arrangerer ferietiltak for barn.
Dette heftet gir en kortfattet innføring i hvordan ferietiltak for barn og ungdom kan arrangeres med suksess. I tillegg til gode argumenter, får du et eksempel på hvordan en organisert ferieuke i en kommune kan gjennomføres. Samarbeidspartnere, økonomiske støttespillere, hvem som bør gjøre hva; alt finner du her. Dessuten får du 18 gode eksempler fra norske kommuner som allerede gjør det!
Forlag Norges Idrettsforbund
Utgivelsesår 1996