Ferieguiden for sommerkysten 2006

av (forfatter).

Norsk maritimt forl. 2006 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er en guide til sommerens ferieopplevelser langs kysten av Skagerrak. Den inneholder blant annet informasjon om festivaler og arrangementer, kjøpesentre, marinaer, båtutstyrsforretninger og gallerier. Har register.

Omtale fra forlaget

Langs hele sommerkysten er det konserter, festivaler, gallerier, regattaer og andre arrangementer. Ferieguiden for sommerkysten 2006 har samlet informasjon om det du kan oppleve langs kysten fra svenskegrensen i øst til Kristiansand i vest. Ferieguiden er altså ikke en havneguide, men en guide til sommerens ferieopplevelser langs kysten av Skagerrak. Foruten å fortelle om festivaler og arrangementer, gir Ferieguiden informasjon om kjøpesentre, marinaer, båtutstyrsforretninger, gallerier, museer, badestrender og annet du kan ha nytte og glede av i løpe av ferien din. Ferieguiden er med andre ord ment å hjelpe deg til å få mest mulig ut av ferien din i sommer, enten du ferdes i Skagerrak med båt, eller er på hytteferie eller campingtur. Boka er delt inn i kapitler for hvert fylke. Ferieguiden starter ved svenskegrensen i øst, og følger kysten via Oslofjorden sørvestover til Kristiansand. Du finner presentasjon av en rekke havner langs sommerkysten i Skagerrak, med nyttig informasjon om shoppingmuligheter og underholdningstilbud. Videre finner du artikler om spesielle steder, som kanskje kan inspirere deg til nye opplevelser i sommer. Her er også annonser for forretninger, marinaer, spisesteder og severdigheter.

Bokdetaljer

Forlag Norsk maritimt forl.

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788290319446

EAN 9788290319446

Omtalt sted Østlandet Sørlandet

Språk Bokmål

Sider 257

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket