Helsinki. Da Vesa Levolas kriminelle far henrettes, blir Vesa tvunget til å jobbe for morderne for å betjene farens narkogjeld. Politiførstebetjent Juha Viitasalo har endelig klart å hekte Reino Sundström, leder for byens narkotikaliga. Men Sundström kjenner til en hemmelighet fra Viitasalos fortid, og situasjonen tilspisser seg når hans kone og datter trekkes inn i saken. I Sundströms fravær ser småtyven Leif Turunen sitt snitt til å klatre på den kriminelle karrierestigen.
Vesa Levola har vokst opp med en kriminell far og vil skaffe seg en bedre framtid. Men en dag må han være vitne til at faren blir drept, og deretter tvinges han til å jobbe for drapsmennene for å betjene farens narkogjeld. Politiførstebetjent Juha Viitasalo har endelig klart å hekte Reino Sundström, leder for byens narkotikaliga. Men Sundström kjenner til noe i Viitasalos liv, ting som ikke tåler dagens lys. Med Sundström borte øyner småtyven Leif Turunen muligheten til å ta et langt skritt oppover på den kriminelle karrierestigen. Når han får tilbud om å distribuere et stort parti narkotika fra Russland til Sverige, ser han sin sjanse.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788203216138
EAN 9788203216138
Genre Politi og detektiver Krim Thrillere
Omtalt sted Helsinki
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.