Omtale fra forlaget
I 25 år har Lars Erik Underthuns klassiske restaurant Feinschmecker holdt åpent. Ingen av topprestaurantene i Oslo i dag har eksistert like lenge. Det gjør Feinschmecker til en unik institusjon i moderne norske kjøkken: Gjennom to og et halvt tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner.
Denne boken er en hyllest til Feinschmecker og Lars Erik Underthun, skrevet av Norges kanskje fremste matskribent i dag, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.
Boken er formgitt av den prisvinnende designerne Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en praktfull og gjennomført kvalitetsbevisst kokebok - og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge tidligere.
Forlag Press
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788232801572
EAN 9788232801572
Omtalt person Feinschmecker (restaurant) Lars Erik Underthun Vinay Tangen
Språk Bokmål
Sider 303
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket