Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken presenterer fedmefaktoren, en beregningsmåte for matens energiinnhold. På en skala fra 0 til 100 angir fedmefaktoren antall gram fett som kan sette seg på kroppen fra 100 gram matvare. Boken inneholder tabeller på 1333 matvarer og deres fedmefaktor. Har litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Glem kaloritabellen, nå er det fedmefaktoren som gjelder! Her er en revolusjonerende håndbok for sunne matvaner og en lettere kropp.
Fedmefaktor er en av svært få diettbøker som griper fedmeproblemet ved roten ved utelukkende å fokusere på matens energiinnhold og fetende effekt. På en skala fra 0 til 100 angir fedmefaktoren antall gram fett som kan sette seg på kroppen fra 100 gram matvare.
Fedmefaktoren er det mest nyvinnende og konkrete bidraget til sunne matvaner, fedmefaktoren gjør det mulig å beregne hvor mye fett ulike matvarer avleirer på kroppen, unngå overvekt ved å unngå et for høyt energiinntak, lær om måltidssammensetninger for et balansert kosthold, boken inneholder tabeller på 1333 matvarer og deres fedmefaktor.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788203234583
EAN 9788203234583
Serie Aschehoug fakta
Språk Bokmål
Sider 290
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket