Fedmefaktor

nøkkelen til mat og vektbalanse

av (forfatter).

Aschehoug 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer fedmefaktoren, en beregningsmåte for matens energiinnhold. På en skala fra 0 til 100 angir fedmefaktoren antall gram fett som kan sette seg på kroppen fra 100 gram matvare. Boken inneholder tabeller på 1333 matvarer og deres fedmefaktor. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Glem kaloritabellen, nå er det fedmefaktoren som gjelder! Her er en revolusjonerende håndbok for sunne matvaner og en lettere kropp.
Fedmefaktor er en av svært få diettbøker som griper fedmeproblemet ved roten ved utelukkende å fokusere på matens energiinnhold og fetende effekt. På en skala fra 0 til 100 angir fedmefaktoren antall gram fett som kan sette seg på kroppen fra 100 gram matvare.
Fedmefaktoren er det mest nyvinnende og konkrete bidraget til sunne matvaner, fedmefaktoren gjør det mulig å beregne hvor mye fett ulike matvarer avleirer på kroppen, unngå overvekt ved å unngå et for høyt energiinntak, lær om måltidssammensetninger for et balansert kosthold, boken inneholder tabeller på 1333 matvarer og deres fedmefaktor.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788203234583

EAN 9788203234583

Serie Aschehoug fakta

Språk Bokmål

Sider 290

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket