Fastlegens overraskelse
En ny begynnelse trenger ikke alltid å inneholde nye mennesker ...
Fastlegen Molly flyttet til Byron Bay for å begynne på nytt, men krasjet rett inn i fortiden i stedet. Nærmere bestemt vikarlegen Theo, mannen hvis kyss fikk henne til å tro at hun fortjente mer, men som bare skal være i byen i noen uker. Kjemien deres er altoppslukende, og de blir enige om å gi ettter for lidenskapen i de få ukene Theo skal være i byen. Det kan da vel ikke skade?
Vidder av kjærlighet
Miniserie: Gylne kyss (1)
En kamp om pasientene kan fort gjøre rivalisering til lidenskap!
I den lille byen på Montanas vidder har doktor Esme Petersen funnet det perfekte tilfluktsstedet. Her kan hun glemme katastrofen som fikk henne til å dra fra Los Angeles. I nabohuset har Carson Ralston legemottaket sitt, og til å begynne med holder de to konkurrentene seg på avstand fra hverandre. Et overraskende frieri på Valentindagen snur opp ned på alt, for hvordan vil han reagere når han får vite om hemmeligheten hennes?
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2026