Farlige forbindelser

historier om far

av (forfatter).

Versal 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren har i denne boka intervjuet kjente menn om deres forhold til sin far. Blant de som er intervjuet er Esben Esther Pirelli Benestad, Levi Henriksen, Fabian Stang, Rune Gerhardsen, Kjetil Andre Aamodt og Knut Torbjørn Eggen.

Omtale fra forlaget

Forfatteren har i denne boka intervjuet kjente menn om deres forhold til sin far. Blant de som er intervjuet er Esben Esther Pirelli Benestad, Levi Henriksen, Fabian Stang, Rune Gerhardsen, Kjetil Andre Aamodt og Knut Torbjørn Eggen.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788281880290

EAN 9788281880290

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Korleis har far din (eller mor di), og forholdet du har til han påverka deg og vala du har gjort og gjer i eige liv? Det er kanskje ikkje eit spørsmål ein tenkjer på til dagleg, men etter å ha lese Thomas Holst-Hansens "Farlige forbindelser" er det naturleg å gjere seg tankar. Holst-Hansen har intervjua 17 kjende personar om forholdet deira til far sin. Fleire av desse fedrene er også kjende personar. Vi får personlege tankar og refleksjonar om far-son-forholda, men heldigvis får ingen av intervjua lesaren til å sitje igjen med kjensla av grafsing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Den man elsker, utfordrer man. Det gjorde far og mor med meg. Jeg ble aldri pakka inn i bomull, jeg ble alltid utfordret, og det beste stedet å bli utfordret er hjemme. Verden vil tidsnok utfordre deg, men verden gjør det ikke med kjærliget. (Esben Esther Pirelli Benestad)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å få barn sent er egoistisk, det er klart det er det. Særlig var det det den gangen, da man ikke visste om man fikk leve så lenge. Men selv om jeg mener det er egoistisk, så er jeg jo glad for at far på dette området var en egoist. Ellers hadde ikke jeg sittet her. (Fabian Stang)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Imot kunsten - (notatbøkene)" av Tomas Espedal
  • "Trist som faen - fortellinger" av Ari Behn
Alle bokanbefalinger for dette verket