Du har vunnet en konkurranse, og du kan velge mellom to premier. Dersom du velger et besøk i leketøyfabrikken, må du passe deg for den levende dukken Kathy som ikke kan fordra barn. Dersom du velger lekeroboten, må du forsøke å stoppe den når den bruker laserstråler mot huset ditt. Boka har over 20 forskjellige slutter.
SE . DE ER LEVENDE .
Gode nyheter! Du har vunnet en konkurranse! Og du kan velge mellom to premier: en lekerobot eller et besøk i en leketøyfabrikk.
Velger du leketøyfabrikken, må du passe deg for den levende dukken Kathy som ikke kan fordra barn.
Men kanskje du heller ønsker deg en lekerobot? Tekniske leker er spennende . men denne roboten kan gjøre livet ditt litt for spennende. For roboten bruker laserstråler mot huset ditt. Hvordan kan du stoppe den . før den tar deg?
Nå gjelder det deg! Bli med hvis du tør i Grøssernes mysterier med over 20 grøssende slutter!
Forlag Ex Libris forl.
Utgivelsesår 2000
Serie Grøssernes mysterier (20)
Genre Grøssere