Farer og feller ved kjøp og salg av bolig

av (redaktør).

Hus & bolig og Huseiernes landsforbund 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Heftet er laget for å hjelpe deg gjennom visning, budrunder, kontraktskriving og eventuelle klagerunder. Heftet er laget både for deg som skal selge bolig, og deg som skal kjøpe.

Omtale fra forlaget

Svært få av oss har særlig erfaring i boligmarkedet. Å kjøpe eller selge bolig er noe vi gjør meget sjelden selv om vi flytter mer enn tidligere. Derfor er de fleste av oss amatører når vi lokkes på en visning eller kontakter eiendomsmegler for å få hjelp til å selge vårt eget krypinn. Enten vi er på jakt etter noe nytt, eller vil kvitte oss med det vi har, dreier det seg om voldsomt mange penger. Og det er dessverre lett å gjøre noe man angrer på, eller som kan få store økonomiske konsekvenser. Hus & Bolig / Huseiernes Landsforbund har derfor laget et nytt hefte i serien "Farer og feller" for å hjelpe deg gjennom visning, budrunder, kontraktskriving og eventuelle klagerunder. En rekke av de problemene du kan støte på som kjøper eller selger av bolig blir belyst, og du får gode råd både om hva du bør gjøre og hva du ikke bør gjøre. Heftet er laget både for deg som skal kjøpe bolig og deg som skal selge. Kanskje er det aktuelt å gjøre begge deler. Som kjøper og som selger står du overfor ulike problemstillinger, derfor er heftet delt i to hoveddeler. Helt bak finner du stoff som er aktuelt for begge parter. Farer og feller ved kjøp og salg av bolig er et gjennomillustrert hefte i fire farger. Redaktør er Nina Granlund Sæther.

Bokdetaljer

Forlag Hus & bolig Huseiernes landsforbund

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788299699938

EAN 9788299699938

Serie Farer og feller

Språk Bokmål

Sider 43

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket