Barbara ordner med tvungen avvenning for sin 18 år gamle datter som har blitt narkoman. Men på veien til avvenningen forsvinner Emily og terapeuten hennes blir funnet myrdet. Emily mistenkes, og politietterforsker Kent Harlan får i oppdrag å etterforske saken.
Attenåringen Emily er blitt narkoman. Moren Barbara serbare én utvei. Hun ordner med tvungen avvenning fordatteren.På vei til avvenningen forsvinner Emily, og terapeutenhennes blir funnet myrdet.Politietterforskeren Kent Harlan mistenker Emily for drapetog starter jakten på henne. Samtidig prøver Barbara oghennes sønn å finne den kanskje uskyldige Emily, helst førdatteren blir arrestert.Men kjenner Barbara sin datter lenger? Harlan begynnerpå sin side å håpe på Emilys uskyld etter hvert som hanblir kjent med Barbara.Saken strammer seg til. Har Emily vært desperat noktil å drepe? Eller er også hun offer for en kaldblodigdrapsmann?
Forlag Lunde
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788252001778
EAN 9788252001778
Genre Religiøs litteratur Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.