Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på mat fra fjell, skog og vidde. Det blir benyttet svært lite ferdigvarer og halvfabrikata, og noen retter er tidkrevende og kompliserte, mens andre er enklere og raskere å lage. Har ordforklaringer.
Omtale fra forlaget
#11;Fire entusiaster står bak samarbeidsprosjektet som handler om mat fra#11;fjell, skog og vidde. Boken er ikke bare en kokebok, men like mye en#11;naturfotografisk reise signert den anerkjente fotografen Baard Næss.#11;Boken er .langt fra en ren viltkokebok. På rundt 200 sider#11;presenteres oppskrifter over en lav sko. Rein, elg, rådyr og hare er#11;så absolutt med, men denne boken er mer på viddene enn som så. Både#11;storfugl, orrfugl, rype, due og and er representert med omtale og#11;oppskrifter. Det samme er abbor, laks, harr, gjørs, gjedde, røye,#11;ørret og kreps. Et eget kapittel tar dessuten for seg retter av molte,#11;bringebær, markjordbær og blåbær.#11;#11;Rettene i "Fanget mellom to permer" komponeres av NM-kokk Tommy#11;Østhagen. Vin- og andre drikketips leveres av Dan Lystad, dobbel#11;norgesmester og vinkelner på Le Canard i Oslo. Tekstforfatter Lasse#11;Andreassen fører det hele i pennen. .Pepper as står som#11;ansvarlig utgiver, og alle matrettene er fotografert av Baard Næss og#11;Mattis Bjørnsen, begge ansatt i Inkognito.
Forlag Pepper
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788292527009
EAN 9788292527009
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket