Boken gir en inngående oversikt over utviklingen av den formen for systemiske tenkning og terapi som forbindes med Milano-modellen, Forfatteren beskriver hvordan systemiske terapiformer, i løpet av det siste ti-året, har utviklet seg på grunnlag av tilbakemeldinger fra bl.a. klienter og terapeuter. Jones gjennomgår utviklingen av metoden og levendegjør teorien ved å bruke detaljerte gjengivelser av kasuseksempler. Boken drøfter også systemisk arbeid med par og enkeltpersoner samt konsulentvirksomhet og utdanning av terapeuter. Med referanser og forfatter- og emneregister.
Forlag Akademisk forlag
Utgivelsesår 1996