Boka omhandler de paradokser og muligheter som kjennetegner livet og forholdet mellom jobb og familie, og synliggjør at virksomhetene må spille en aktiv rolle for å ivareta familiens behov. Har litteraturliste.
Stadig flere medarbeidere og virksomheter opplever at det er vanskelig å kombinere familieliv og arbeidsliv. Forholdet er ofte kjennetegnet av dilemmaer, konflikter og paradokser. Medarbeiderne drømmer ofte om den lykkelige kjernefamilien som har det hyggelig sammen ved frokostbordet og i fred og ro sender barna til skolen. Samtidig drømmer virksomhetene om fleksible medarbeidere. "Familien på arbeid" er en tankevekkende bok om de paradokser og muligheter som kjennetegner livet og forholdet mellom jobb og familie. Den synliggjør at virksomhetene må spille en aktiv rolle for å ivareta familiens behov.
Forlag Abstrakt
Utgivelsesår 2005