Familie PC-boka

enkel begynnerbok for PC-brukere

av (forfatter).

S.I. Fors 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er beregnet på uerfarne databrukere som vil lære å arbeide med tekstbehandling og enkle rutiner. Forfatteren går gjennom hvordan man skriver brev, fører regnskap, bruker Windows, Internett og e-post, hvordan man kan lage et kartotekssytem og hvordan man kan håndtere bilder. Har register.

Omtale fra forlaget

Enkel begynnerbok for PC-brukere - Synes du at det som erfarne databrukere kaller "enkelt" slett ikke er så enkelt, men derimot ganske vanskelig? - Vil du lære å arbeide med tekstbehandling og enkle rutiner på en datamaskin? FamiliePC-boka er skrevet av Svein-Ivar Fors på et dagligdags språk, tilpasset den uerfarne databruker, uten unødig bruk av vanskelige datauttrykk. Lær deg * Windows * Tekstbehandling * Regneark * Mange nyttige PC-tips. * Bruk PC'en til å skrive brev, gjøre forandringer i tekster, skrive feilfritt nesten bestandig, kopiere datafiler, føre regnskap og holde orden på dokumenter. Lær deg også * Internett * E-post . Database * Bildebehandling * Bruk PC'en din til å betale regninger over internett, sende og motta e-post, lage ditt eget kartoteksystem i PC'en og se dine egne bilder på PC-skjermen.

Bokdetaljer

Forlag S.I. Fors

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788299540223

EAN 9788299540223

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket