Fall: En roman om en sveket manns psyke. En beretning om et tilsynelatende vellykket menneske på følelsesmessige avveier, en mann som i desperasjon blir i stand til å krysse farlige grenser. Ludvig Hassels tusenårsskifte: Ludvig Hassel er konservator ved Nasjonalgalleriet i Oslo. For fem år siden ble han kastet ut av kona etter at han ble tatt på fersken av datteren da han hadde sex med en 19-årig student hjemme på sofaen i stua. Livet heller, og han lurer på hvor han befinner seg og hva som er igjen når alle andre har tatt sitt. Tesman: Psykiateren Susanne tar sitt eget liv. Hennes omsorgsfulle og forelskede mann, kjendispsykologen Tesman, prøver å finne ut hvorfor ved å gjennomgå deres 25-årige ekteskap. Han forsøker å se seg selv med Susannes øyne, for å finne svaret.
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788203190902
EAN 9788203190902
Serier Aschehoug pocket Tematisk romantrilogi (1)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.