Fakta på bordet! Hva du helst ikke vil vite om maten din, og noen knep for å holde på matlysten

av (forfatter).

Grøndahl og Dreyer 1997 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken beskriver hva som skjer med matvarene våre før de havner i handlekurven, og gjennomgår de forskjellige behandlingsmetoder: bruk av sprøytemidler, miljøgifter, genteknologi, bestråling, tilsetningsstoffer og hormoner. Den forteller også hvilke matvarer man bør unngå, og hvordan man kan velge mat som er så sunn og ren som mulig. Har ordliste og litteraturliste. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Boken beskriver hva som skjer med matvarene våre før de havner i handlekurven, og gjennomgår de forskjellige behandlingsmetoder: bruk av sprøytemidler, miljøgifter, genteknologi, bestråling, tilsetningsstoffer og hormoner. Den forteller også hvilke matvarer man bør unngå, og hvordan man kan velge mat som er så sunn og ren som mulig. Har ordliste og litteraturliste. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Grøndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1997

Format Heftet

ISBN13 9788250424234

EAN 9788250424234

Språk Bokmål

Sider 196

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket