Fakkelbæreren til de ukjente

pionermisjonæren George Hunter i Sentral-Asia

av (forfatter).

Lunde 2001 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om misjonæren George W. Hunter. Han drog i 1902 som pionermisjonær til det ukjente området kinesisk Turkestan, blant folk med et språk som liknet tyrkisk og der størstedelen av befolkningen er muslimer.

Omtale fra forlaget

Misjonær George W. Hunter drog som pionermisjonær til det ukjente området kinesisk Turkestan, i dag kjent som pro#31;vinsen Xinjiang. Blant folk med et språk som liknet tyrkisk, fikk han gjøre en ensom og banebrytende innsats.
B.V. Henrys bok er på samme tid informativ, inspirerende og til praktisk nytte. Hensikten er å utfordre og motivere kristne til aktivt å ta del i misjonsarbeidet, spesielt i muslimske land. At et slikt arbeid krever både iherdig innsats, utholden#31;het og tålmodighet, kommer klart fram gjennom denne biografien. Pioneren George W. Hunter har gått bort, men har lagt igjen de samme løftene fra Gud.
Dette er mer enn en biografisk og historisk framstilling av en mann og hans virksomhet. Den viser oss også tidløse bibelske sannheter. Mye verdifull lærdom kan hentes ut av George W. Hunters liv og arbeid.
Misjonssekretær Bjørn Brudeli skriver i forordet: "Sentral#31;Asia er et område i verden som ofte tas fram når misjonsstra#31;tegene vil nevne folkegrupper som ikke har fått evangeliet ... Fakkelbæreren til de ukjente inspirerer oss til å gå inn i rekken av kjempende Guds menn og kvinner som Herren bruker for å vinne områdene i øst for Kristus."

Bokdetaljer

Forlag Lunde

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788252034622

EAN 9788252034622

Omtalt sted Kina Sentral-Asia

Omtalt person George W. Hunter

Språk Bokmål

Sider 83

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket