For å kunne bruke Internett på en kvalifisert måte trenger man informasjonskompetanse, kompetanse til å finne frem til det du kan stole på. Denne boken tar sikte på å gi slik informasjonskompetanse. Boken henvender seg primært til studenter i høyere utdanning, men har relevans for alle som på en eller annen måte er engasjert i faglig dokumentasjon i forskning eller i det praktiske liv. Har litteraturliste og webografi.
Forlag Abstrakt
Utgivelsesår 2003
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.