Faglig forum

i teori og praksis

av (forfatter).

Kommuneforlaget og Sosial- og helsedepartementet 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Faglig forum er betegnelsen på en møteplass der praktikere i sosialtjenestens førstelinje gjennom dialog og refleksjon fokuserer på bevisstgjøring av egen og andres kompetanse. Prosessene i et faglig forum utgjør en spesiell måte å arbeide på. Tiltaket sikrer overføring og utvikling av praksisrelevant kompetanse og fremmer profesjonell utvikling. Boka inngår i en serie fagpublikasjoner som utgis i samarbeid med SHD for å styrke kunnskap og kompetanse i sosialtjenestens førstelinje. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

FAGLIG FORUM. i teori og praksis
Denne boka inngår i en serie fagpublikasjoner som utgis for å styrke kunnskap og kompetanse i sosialtjenestens førstelinje. Alle seriens publikasjoner omhandler temaer fra denne førstelinjetjenesten.
Boka utdyper begrepet faglig forum. Faglig forum er betegnelsen på en møteplass der praktikere i sosialtjenestens førstelinje gjennom dialog og refleksjon fokuserer på bevisstgjøring av egen og andres kompetanse. Prosessene i et faglig forum utgjør en spesiell måte å arbeide på. Tiltaket sikrer overføring og utvikling av praksisrelevant kompetanse og fremmer profesjonell utvikling.
Faglig forum er ett av en rekke kompetansehevende tiltak som er iverksatt gjennom Sosial- og helsedepartementets nasjonale satsing Kunnskap og brubygging (Handlingsplan for sosialtjenestens førstelinje 1998-2001). Målsettingen er en kompetent og moderne tjeneste der hver enkelt fagperson anvender relevant kunnskap i møte med brukeren.
Serien med fagpublikasjoner er et av tiltakene under handlingsplanen og er et samarbeid mellom Sosial- og helsedepartementet og Kommuneforlaget.

Bokdetaljer

Forlag Kommuneforlaget Sosial- og helsedepartementet

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788244607728

EAN 9788244607728

Serie Sosialtjenestens førstelinje : kunnskap, kompetanse

Språk Bokmål

Sider 85

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket