Fabeltripp til motsattverden

av (forfatter) og Linda Belden (illustratør).

Elefantus forlag 2024 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Fabeltripp til motsattverden er den fjerde boken i Reisen til den sprøe motsattverden av Professor Uavgjort.

I motsattverden lever de forferdelig rotete rotosantene og de superrotete rotosantottene, men også firhjørninger, rullokser og groglofanter. Det finnes 100-vis av dem og de vil dukke opp på forskjellige måter i løpet av serien. De farligste dyrene som finnes får navn i denne boken, noe ingen har turt å gjøre før. Børre (hovedpersonen) må gjennom en fryktelig brudulje med farlig dyr, for å gi dem navn.
I bok 4 får vi endelig vite hvordan motsattverden ble til og kanskje en historie eller to derfra. Den ville og gale skapelsen av motsattverden er nesten for sprø til å være sann.
Det blir gjensyn med både Rastafaruttentei, Rabagastus og Uglus, samt Zero, Cero og Sero som er de bøllete revevalpene.
Børre har også en skatteliste med 30 skatter som gjør de rareste ting.
Denne boken er helt skattefri, men man kan jo aldri vite, overraskelser lurer jo over alt.
Bokserien er for nysgjerrige barn og ungdom.
Voksne vil som vanlig ikke forstå noen ting annet enn den barnslige humoren som er en felle for de voksne. Barn vet selvsagt bedre.
Her får du også vite hvorfor sjokoladen i skapet alltid er borte, som er et stort mysterium rundt i de tusen hjem, og mye annet rart.
Resten er overraskelser.

Forlag Elefantus forlag

Utgivelsesår 2024

Serie Reisen til den sprøe motsattverden (4)

Genre Fantastisk litteratur