Får jeg lov er utgitt som nr. 1 i serien Hetest i Miami.
Nate Stern. Tidligere baseballproff. Nå er han deleier i den populære nattklubben Luna Azul og en velkjent playboy i Miami. Hver kveld viser han seg med en ny kvinne ved sin side, og like ofte er det bilder av ham i sladderpressen. Det er ikke spor av kone og barn i hans fremtidsplaner.
Jen Miller. Tidligere konkurransedanser med en mørk hemmelighet. Nå er hun danselærer på Nates nattklubb. Tidligere erfaringer har lært henne å holde seg på behørig avstand fra mannlige kolleger. Helst fra menn generelt, faktisk. Det er bedre å fokusere hundre prosent på arbeidet. Men da Nate viser interesse, er det vanskelig å ikke lokkes med, selv om det bare gjelder en eneste natt ...
Hjertets hemmelige ønske er utgitt som nr. 2 i serien Et dynasti er født.
Penger har alltid gitt enkemannen Matthew Kincaid alt han har villet ha. Men nå trenger sønnen hans noe som ingen penger i hele verden kan kjøpe . en donator for benmargstransplantasjon. Den eneste løsningen er surrogatmoren som fødte sønnen hans, guttens biologiske mor.
Susannah Parrish er mer enn villig til å komme til unnsetning . et barns liv står på spill. Men så snart hun har kommet tilbake til Carleston og flyttet inn i Matthews hus, tar lidenskapen fullstendig over! Er forholdet bare midlertidig? Eller finnes det noen mulighet for at de tre sammen kan bli en hel familie?
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2013
Serier Passion Hetest i Miami (1) Et dynasti er født (2)
Genre Romantikk