Experience

engelsk for studieforberedende utdanningsprogram

av (forfatter), Gro Lokøy (forfatter), Brynjulf Ankerheim (forfatter), Ion Drew (forfatter), Stefano Lemma (illustratør) og Åshild Irgens (illustratør).

Gyldendal undervisning 2006 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Verket har tekster i mange sjangrer, differensiert oppgavestoff, test-deg-selv og quiz-oppgaver og aktuelle problemstillinger fra den engelsktalende verden. Dette er en alt-i-ett-bok og tekstutvalg og oppgavestoff legger opp til bevisst utvikling av læringsstrategier.

Omtale fra forlaget

Hva kjennetegner de beste læreverkene i engelsk? I utviklingen av eXperience har vi lagt vekt på innspill fra lærere om hvordan vi kan tilrettelegge best mulig for å undervise i tråd med den nye læreplanen. eXperience er skrevet av forfattere som har lang og aktuell erfaring både som lærere og som lærebokforfattere. Verket kjennetegnes ved:* Varierte tekster i mange sjangre . for å dekke alle kompetansemålene * Bredt og differensiert oppgavestoff . for å trene alle ferdighetene * Test-deg-selv og quiz-oppgaver . gir motivasjon og sporer elevaktivitet * Tekster og oppgaver som følges opp på nettet . for utdypende informasjon og tilrettelagt materiale * Aktuelle problemstillinger fra den engelsktalende verden . engasjerer dagens unge * Lydmateriell, lærerveiledning og gratis omfattende nettsted . gjør det enkelt å følge opp alle elevgrupper eXperience er en alt-i-ett-bok som gjør det enklere for både lærer og elev. Tekstutvalg og oppgavestoff legger opp til bevisst utvikling av læringsstrategier. Alle tekster og oppgaver du trenger i undervisningen er samlet i en bok.Komponenter:- Alt-i-ett-bok- Lærerveiledning- Elev-CDer- CDer 1-9

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal undervisning

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205345447

EAN 9788205345447

Språk Bokmål Nynorsk

Sider 351

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket