Heftet gir en grunnleggende innføring i Microsoft Excel:mac 2011. Heftet forutsetter grunnleggende ferdigheter i bruk av mac. Har stikkordregister.
Dette er heftet for deg som jobber med tall og å organisere informasjon i Excel 2011 for Mac og gjerne vil lære mer om Excel 2011. I dette heftet blir du kjent med brukergrensesnittet og de grunnleggende funksjonene i Excel, og du blir instruert i å løse mer avanserte oppgaver som for eksempel å bruke betinget formatering, bruke formler og opprette forskjellige typer diagrammer. Heftet kan brukes av både nybegynneren som gjerne vil raskt i gang med å bruke Excel og den mere rutinerte Excel-brukeren som vil lære om de nye funksjonene og mulighetene. Med dette heftet ved siden av skjermen din, kan du lett finne informasjonen du behøver for å lage flotte og nyttige regneark.
Forlag BookWorld
Utgivelsesår 2012