Ex. phil.

repetisjon til begge delene

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2005 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir ei kortfatta framstilling av både filiosofi- og vitenskapshistorie og etikk til examen philosophicum ved Universitetet i Oslo. Den består av sammendrag av samtlige av originaltekstene på pensum, og gir tolkninger av de samme tekstene. Boka er først og fremst skrevet for førstesemesterstudenter. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Sliter du med ex.phil.-pensum eller trenger hjelp til å repetere stoffet før eksamen? Da er dette boka for deg. Ex.phil. . repetisjon til begge delene gir en kortfattet framstilling av både filosofi- og vitenskapshistorie samt etikk til examen philosophicum ved Universitetet i Oslo. Den består av sammendrag av samtlige originaltekstene på pensum, og gir i tillegg lettfattelige tolkninger av de samme tekstene.Bokas forfatter har lagt vekt på å framstille stoffet på en måte som er forståelig for lesere som ikke har kjennskap til filosofi og etikk fra tidligere. I tillegg til å presentere de filosofene og teoriene du må ha kjennskap til, avsluttes hvert kapittel med et representativt utvalg av eksamensoppgaver og et sammendrag av de enkelte kapitlenes hovedpunkter.Boka er først og fremst skrevet for førstesemesterstudenter til støtte for lesing, i kollokviegrupper, essayskriving og forelesninger. Den kan også tjene som en enkel introduksjonsbok til en rekke av filosofihistoriens viktigste tekster for en alminnelig interessert leser.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788205311558

EAN 9788205311558

Språk Bokmål

Sider 156

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket