Kira er privatetterforsker, og en kveld oppdager hun et overfall i sitt nabolag. Men det er ikke et menneske som er i fare, det er den mektige vampyren Mencheres. Kira trekkes mot den mystiske vampyren, noe som skal vise seg å få store følger.
Kira Graceling er privatetterforsker og vant til å håndtere vanskelige saker. En kveld oppdager hun et overfall i en forlatt bygning i sitt eget nabolag. Hun burde ha varslet politiet, men Kira ønsker å hjelpe mennesker og klarer ikke å forlate en person i nød. Men det er slett ikke et menneske som er i fare, det er den mektige Mencheres. Kira trekkes mot den mystiske vampyren, noe som får store følger. For snart befinner hun seg midt i en overnaturlig verden full av farer - der det er hun selv som må reddes. Jeaniene Frosts kritikerroste bøker om Catherine Crawfield er bestselgere i USA. "Evig kyss" foregår i samme univers med flere av de samme karakterene.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2011
Serie Udødelig spenning (15)
Genre Fantasy