Europeiske nasjonalretter

Frankrike og Italia : delikatesser ved Middelhavet

av (redaktør), Didier Bizos (illustratør) og Nils Petter Thuesen (oversetter).

Norsk fakta forlag 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Europeiske nasjonalretter, Frankrike og Italia VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.Denne boken er noe mer enn en vanlig kokebok. Den presenterer også historie og kulturen fra de to landene, og på den måten er dette også en bok du kan kose deg med i godstolen i stua, ikke bare på kjøkkenet. God appetitt - nå går turen sørover!

Bokdetaljer

Forlag Norsk fakta forlag

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788278881545

EAN 9788278881545

Språk Bokmål

Sider 381

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket