Omtale fra forlaget
Europeiske nasjonalretter, Frankrike og Italia VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.Denne boken er noe mer enn en vanlig kokebok. Den presenterer også historie og kulturen fra de to landene, og på den måten er dette også en bok du kan kose deg med i godstolen i stua, ikke bare på kjøkkenet. God appetitt - nå går turen sørover!
Forlag Norsk fakta forlag
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788278881545
EAN 9788278881545
Språk Bokmål
Sider 381
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket