Ett tusen gaver

våg å leve helt og fullt akkurat der du er

av (forfatter) og Ellen Ofte Jakobsen (oversetter).

Hermon 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

Kjøp boka hos ark.no

«Ett tusen gaver» er ikke en bok du bare leser ? det er en bok som har kraft til å forandre hele din hverdag. Bruk den som en andaktsbok, som et praktisk redskap og som en kilde til inspirasjon ? den gir deg del i sannheter som åpner opp for Guds glede. Samtidig som Ann Voskamp beskriver sine egne opplevelser av nåde, lærer hun deg noe viktig: Hvordan du kan sørge på bibelsk vis og gjøre pine til poesi, hvordan du kan ta et bevisst valg om å leve et liv i radikal takknemlighet ? og hvordan du kan senke tempoet og få øye på Gud i øyeblikkene. La den forandre ditt syn på livet!
«Ann Voskamp er virkelig en av de beste forfatterne jeg noensinne har lest. Ønsker du å lese en bok som utfordrer deg og røsker i livet ditt på en svært vakker måte, er det denne du skal lese. Du kommer ikke til å legge den bort med det første. Denne boken er en skattkiste som du vil åpne gang på gang i årene som kommer.» - Lysa Terkeurst

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2013

Genre Personlige beretninger

Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

En utfordring til å leve et tommere, fullere liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar