Et hjerte i brann

brenner ditt hjerte med en hellig ild?

av (forfatter).

Logos forl. 2001 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren utfordrer deg til å gå fra et lunkent forhold til Gud til et som er pulserende og brennende. Han vil hjelpe deg til å tenne og opprettholde en lidenskap for Gud.

Omtale fra forlaget

Jesus har aldri akseptert lunkenhet; Han ser etter lidenskap! Men hvor finner vi ilden som får forholdet til Ham til å flamme opp? Han krever aldri noe Han ikke utruster oss til å gjøre. Hvis du har følt at et lidenskapelig forhold til Ham er uoppnåelig, vil denne boken få deg på andre tanker.
Den verdenskjente forfatteren og bibellæreren John Bevere utfordrer deg til å gå fra et lunkent forhold til Gud til et som er pulserende og brennende. Et hjerte i brann hjelper deg å tenne og opprettholde en lidenskap for Gud. Les boken og la Den Hellige Ånd forvandle deg idet Guds hellige ild griper tak i dypet av din sjel. Det spiller ingen rolle hvor du er i din vandring med Gud. Tar du budskapet i denne boken på alvor, vil det forvandle ditt liv. For enhver som lengter etter et sterkere forhold til Gud, er dette en bok som må leses!
John Bevere har skrevet flere bøker, blant annet bestselgeren Gudsfrykt. Gjennom tjenesten som forfatter og taler er det Johns lengsel å se hver enkelt troende utvikle et intimt og brennende forhold til Gud. John og hans kone Lisa, som også er en bestselgende forfatter, grunnla John Bevere Ministries i 1990. Siden har tjenesten vokst til å bli en internasjonal tjeneste med mange forgreninger.

Bokdetaljer

Forlag Logos forl.

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788273418845

EAN 9788273418845

Språk Bokmål

Sider 157

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket