Omtale fra forlaget
"Jeg håper denne boka vil være til glede, inspirasjon og hjelp for deg som må eller ønsker å leve glutenfritt. Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig – slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat". Monica J. Hellmann (f. 1967) er utdannet innen salg og markedsføring ved BI og Markedshøyskolen, og har i tillegg kurs i kostrådgivning. Etter å ha jobbet med store varemerker som Coca-Cola og Freia lanserte hun sitt eget merke, Det Glutenfrie Verksted, i 2014 – med god mat og nytelse i fokus. Dette er hennes første bok.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2021
Format Innbundet
ISBN13 9788205546837
EAN 9788205546837
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket