Omtale fra forlaget
ØL, MAT OG REISE
Bli med Espen Smith på de beste ølturene i Europa. I «Espens ølsafari» tar han deg med til noen av de mest populære reisemålene, gir tips om bryggerier og puber å besøke, hvilke øl du bør drikke og hva du kan spise til.
Du får oppskrifter på tradisjonell mat som passer til øl, for eksempel gulasj, fish & chips og pølser. Oppskriftene har Espen fått fra de de mange lokale kneipene han har besøkt. Du får også fakta om øl, historie og geografi. Boka er lettlest, munter og krydret med artige historier og anekdoter.
Espen Smith, Norges ølguru nummer 1, formidler om øl hver dag, året rundt. Han har holdt hundrevis av foredrag og kåserier om å drikke og brygge øl, hva du spiser til øl og hvor du skal reise for å nyte øl. Han underviser ved Norsk Sommelier Utdannelse, ikke helt overraskende med ansvar for fagområdet øl. Han er dessuten konsulent for restauranter og puber og har levert utstyr til mange av de nye mikrobryggeriene i Norge. Det er ikke til å undres over at han stadig dukker opp som ekspertkommentator innen øl i aviser, radio og TV. Espen Smith har tidligere gitt ut «Ikke bare øl» (2006) og var medforfatter av «Ølboka - all verdens øl» (2009).
Forlag Gursli Berg
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788299928410
EAN 9788299928410
Omtalt sted Europa
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket