En bit av Solgudens krukke har havnet i en annen dimensjon. Skal krukken bli hel igjen, må biten hentes. Unge, vakre Erria har fått et glimt av sin skjebne. Likevel trosser hun alt hun tror på for å gjennomføre oppdraget, men det er slettes ikke sikkert at hun vil lykkes.
Muma, (senere Munster) Eire, år 571"Erria visste hvem kvinnen var nå. Hun satt og snakket med datteren som Julia, vestalinnen, hadde født mens hun lå som død. Julia, som ble brakt til Klosterøya og gjenforent på slikt mirakuløst vis med sin Amina, den aller første amina! Dette var altså datteren som aldri hadde vendt tilbake fra Annenverdenen."
En bit av Solgudens krukke hadde havnet i en annen dimensjon. Skulle krukken bli hel igjen, måtte biten hentes. Unge, vakre Erria hadde fått et glimt av sin skjebne. Likevel trosset hun alt hun trodde på for å gjennomføre oppdraget, men det var slettes ikke sikkert at hun ville lykkes.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2001
Serie Solgudens krukke (6)
Genre Romantikk
Omtalt tid Middelalderen