Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er ment som kunnskapsgrunnlag for personer som arbeider med å produsere mat i form av vegetabilier, melk, egg, kjøtt og fisk. Boka gir en kort innføring i matens kjemi, omtaler de energigivende næringsstoffene, alle vitaminer og essensielle mineraler. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka er ment som kunnskapsgrunnlag for personer som arbeider med å produsere mat i form av vegetabilier, melk, egg, kjøtt og fisk. Boka gir en kort innføring i matens kjemi, omtaler de energigivende næringsstoffene, alle vitaminer og essensielle mineraler. Har stikkordregister.
Forlag Gan forlag
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788249203659
EAN 9788249203659
Språk Bokmål
Sider 82
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket