Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
God service er blant annet å tilfredsstille gjester med spesielle behov. Hva gjør servitøren som får vite at gjesten har cøliaki? Stadig flere av oss blir rammet av matallergier eller intoleranser mot typer matvarer. Mange ønsker å ta hensyn til helsen også når de spiser ute, enten de har høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller er overvektige. Helsegevinster ved kostomlegging har ringvirkninger som brer seg også til spisegjestene, og de setter stor pris på at kokker og servitører har kunnskap om akkurat deres ønsker og behov.
Omtale fra forlaget
God service er blant annet å tilfredsstille gjester med spesielle behov. Hva gjør servitøren som får vite at gjesten har cøliaki? Stadig flere av oss blir rammet av matallergier eller intoleranser mot typer matvarer. Mange ønsker å ta hensyn til helsen også når de spiser ute, enten de har høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller er overvektige. Helsegevinster ved kostomlegging har ringvirkninger som brer seg også til spisegjestene, og de setter stor pris på at kokker og servitører har kunnskap om akkurat deres ønsker og behov.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1992
Format Heftet
ISBN13 9788200406686
EAN 9788200406686
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket