Erkefiendens hete dans ; Livets gullkorn

av (forfatter), Paula Roe (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter) og Svanhild Aldal (oversetter).

Harlequin 2023 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Erkefiendens hete dans Miniserie: Ranchen på Lone Rock (1) Chanes familie er som kongelige i ranchmiljøet på Lone Rock. Han er arrogant, ufordragelig og uutholdelig sjarmerende. Men da Juniper finner ham skadd og med hukommelsestap, redder hun livet hans ... for så å la ham tro at han jobber for henne på ranchen. Å tvinge ham til å slite litt er én ting, men å begynne å like ham er noe helt annet. Allikevel er kjemien mellom dem like ubestridelig som den er uventet ... Livets gullkorn Tilgjengelig igjen For milliardæren Alex Rush kommer det som en overraskelse at kvinnen han en gang elsket har et lite barn. Og når han tenker seg om, innser han at Elena måtte ha vært gravid den gangen de var sammen. Men hvorfor sa hun aldri noe? Kunne det være barnet til en annen mann? Alex må få vite sannheten!

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2023

Serier Passion Ranchen på Lone Rock (1)

Genre Romantikk