Første del av et bredt anlagt tobinds romanverk som foregår på tre tidsplan og hvor historiene griper inn i hverandre. Sentralt står jeg-personens beretning om oppholdet i Øst-Berlin på 70-tallet. Den beretningen gjenspeiles i handlingen i en roman han holder på å skrive. Inn i begge disse historiene flettes forfatterens tilbakeblikk på barndom og ungdom i stalinismens Budapest. Samlet blir boka et slags statusoppgjør over 1900-tallet.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788205237896
EAN 9788205237896
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.