Erfare og lære

hjelpepleier/omsorgsarbeider

arbeidsmåter og oppgaver

av (forfatter), Anne Skeie (forfatter) og Ingvild Skjetne (forfatter).

Gyldendal undervisning 2002 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Oppgaveheftet tar utgangspunkt i målene i læreplanen for utdanningene av hjelpepleier og omsorgsarbeider, og kan brukes uavhengig av læremidler som elevene ellers bruker i opplæringen.

Omtale fra forlaget

Oppgaveheftet tar utgangspunkt i dagbøker og brukerfortellinger fra hjelpepleieres og omsorgsarbeideres arbeidsdag. Gjennom arbeidet med oppgavene gis innsikt i og forståelse for pleie- og omsorgsarbeid. Kan brukes både på videregående skole og i voksenopplæring. Dette er et oppgavehefte som tar opp ansvarsområder og arbeidsoppgaver som hjelpepleiere og omsorgsarbeidere har. I fortellinger fra arbeidslivet og gjennom brukeres egne ord belyses situasjoner som hjelperne møter i sitt daglige arbeid. Oppgavene tar utgangspunkt i situasjonen til en eller flere av brukerne. Spørsmålene i oppgavene utfordrer leseren til å skaffe seg den kunnskapen han eller hun trenger for å være en god og profesjonell hjelper, både i den skisserte situasjonen og overført til egen yrkesutøving. Oppgaveheftet vil være en veiviser fra teoretisk kunnskap til anvendt kunnskap. Her er både kunnskaper, holdninger og ferdigheter viktige, og oppgavene fokuserer på de mest sentrale utfordringer i arbeidet. Hver oppgave starter med å presentere hvilke fokus den har. Det gir en pekepinn på hvor leseren kan finne relevant kunnskap. Det gjør det også mulig å velge oppgaver som passer til bestemte temaer eller arbeidsfelt. Både studieteknikk, forklaringer av arbeidsmåter og et detaljert målregnskap hjelper hver enkelt gjennom arbeidet med oppgavene.Oppgaveheftet kan brukes uavhengig av læremidler, og det passer for alle typer opplæring av hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal undervisning

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788205303928

EAN 9788205303928

Språk Bokmål

Sider 91

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket