Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1

lærebok

programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram

av (forfatter), Reidar Hæhre (forfatter), Lars Ottesen (forfatter), Alf H. Øyen (forfatter) og David Keeping (illustratør).

Økonomiforl. 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling gjennom fire deler. Faktadelen gir basiskunnskap og beskriver sentrale begreper og resonnementer som er nødvendig for å drøfte faglige spørsmål på en saklig måte. Eksempeldelen belyser lærestoffet og gjør det lettere å huske viktige begreper. I kommentardelen blir det gått i dybden av lærestoffet, mens øvingsoppgavene gjør at du raskt får tilbakemeldinger på om lærestoffet sitter. Med stikkordsregister.

Omtale fra forlaget

Denne boka dekker læreplanen i entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 i programområdet samfunnsfag og økonomi. I faget lærer du hvordan du kan etablere en bedrift og hvordan den kan styres etter at driften er kommet i gang. Markedsføring og økonomiske beregninger knyttet til etablering og drift står sentralt. Du lærer også om bedriftens forhold til samfunnet og om utfordringer i sammenheng med menneskene som jobber i bedriften. Til læreverket er det også utarbeidet digitale tilleggsressurser. De omfatter forskjellige hjelpemidler til faget sommatt regnearkmodeller, utdypende lærestoff og en digital arbeidsbok med blant annet løsningsplass til oppgavene i læreboka. Læreren din kan gi nærmere informasjon om hvordan du får tilgang til ressursene. Du finner også mer om dette på www.okforlaget.no.

Bokdetaljer

Forlag Økonomiforl.

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788278023259

EAN 9788278023259

Språk Bokmål

Sider 328

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket