Entreprenørskap i utdanning og opplæring

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hvordan kan skolen best mulig møte de raske endringer i samfunnet og samtidig etablere gode læringsmiljø for elevene? Gjennom boken fokuserer forfatteren på tre ulike innfallsvinkler til entrepenørskap, nyskaping og gründervirksomhet. Teoretiske perspektiver og konkrete eksempler gir en grunnleggende og helhetlig innføring i nytenkning og entrepenørskap både på elevnivå, lærernivå og organisasjonsnivå. I tillegg inneholder boken eksempler fra andre arenaer. Målgruppen er lærerstudenter, lærere, skoleledere og andre som er engasjert i Ungdomsbedrifter eller Ungt entrepenørskap. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

I denne boka fokuserer forfatteren på tre ulike innfallsvinkler til entreprenørskap, nyskaping og gründervirksomhet; - Hvordan kan skolen stimulere barn og unge til å utvikle sine talenter innen entreprenørskap, for å bidra i utviklingen av norsk næringsliv? - Hvordan kan lærere fungere som nyskapende entreprenører i sitt arbeid med å skape et godt læringsmiljø og etablere gode læringsprosesser for elevene? - Hvordan kan skoleledere fungere som forbilder både for lærere og elever, og bidra i utviklingen av skolen slik at den gir god grobunn for læring? Gjennom teoretiske perspektiver og konkrete eksempler, gir boka en grunnleggende og helhetlig innføring i nytenkning og entreprenørskap både på elevnivå, lærernivå og organisasjonsnivå. Boka gir også eksempler fra andre arenaer.Målgruppen er lærerstudenter, lærere, skoleledere og andre som er engasjert i Ungdomsbedrifter eller Ungt entreprenørskap.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205362529

EAN 9788205362529

Språk Bokmål

Sider 205

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket