Entreprenører, innovasjoner og forretningslandskap

handlingens relativitetsterori

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2018 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Entreprenøren er en handlingens kvinne eller mann. Derfor er dette en bok om handling. Boken ser på entreprenørens rolle som skaper og utvikler av bedrifter, av verdier og av arbeidsplasser, samt entreprenørens rolle i samfunnets innovative utvikling. Dette er i tråd med Schumpeter, som så på entreprenøren som avgjørende for økonomisk utvikling.
Med bakgrunn i denne forståelsen lanserer boken en ny teori for å forstå entreprenørskap bedre en teori forfatteren betegner som en relativitetsteori om det handlende menneske.
I møtet med entreprenøren, der man skal fortolke motiver og entreprenørens utfordringer i beslutningssituasjoner, må man selv ha god innsikt. Det er lett for utenforstående å være blind for entreprenørens solide læretid, undervurdere den tause kompetansen, overse kompleksiteten i etableringsprosjektet, ta for lett på ulikhetene og slik feiltolke både prosjekt og entreprenør.
Denne bredt anlagte boken bidrar til å tolke, forstå og utvikle entreprenører og entreprenørskap.
Åge Garnes har siden 2014 vært professor i prosjektledelse og entreprenørskap ved Høgskulen på Vestlandet etter åtte år ved HiOA. Han startet sin akademiske løpebane ved å utdanne seg til maskiningeniør ved NTNU. Her gjennomførte han også en doktorgrad på temaet entreprenørskap. Han har jobbet på NHH, hatt professor II-stilling og vært direktør for NHHK. Han har også hatt en professor II-stilling på BI innen prosjektledelse. I syv år var han ansatt i LO og var blant annet leder av kartellet LO Service. Han har innimellom også vært selvstendig næringsdrivende i to egenetablerte virksomheter.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788245024265

EAN 9788245024265

Språk Bokmål

Sider 499

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket