Lær å sy om plaggene du allerede har i skapet! Mange av oss har mengder av klær vi ikke bruker, fordi de ikke passer helt. Denne boka viser hvordan du kan tilpasse, fikse eller justere klærne dine, i stedet for å kjøpe nytt.Du vet det plagget du elsket da du kjøpte det, men som viste seg å ha litt rar passform, og som nå bare henger der i skapet? Eller den buksa som er blitt for trang, eller kjolen som sitter litt rart i livet? Det er ingen grunn til å kaste dem eller la dem henge ubrukt i skapet. I denne boka viser Mari Melilot deg hvordan du kan få favorittplaggene dine til å sitte helt perfekt. Med enkle steg-for steg-forklaringer viser hun hvordan du syr ut en bukselinning, justerer lengden på et skjørt, endrer på ermer og mye mer.Med denne boka lærer du også å lappe, stoppe, skifte glidelås og en rekke andre smarte måter å få garderoben til å vare lenger. Å ta vare på det du har er ikke bare bærekraftig og økonomisk, det er også morsomt håndarbeid og en måte å få en garderobe som er helt perfekt til akkurat deg. Boka passer både for nybegynnere og erfarne syere.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2025