English phonetics for teachers

av (forfatter) og Kåre N. Rugesæter (forfatter).

Fagbokforlaget 2015 Heftet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

English Phonetics for Teachers er en praktisk rettet lærebok i engelsk uttale som dekker både lydsystem og setningsmelodi. Den er spesielt egnet for lærerstudenter og er knyttet opp mot kunnskapsbehovet lærere har i undervisningssituasjonen.
Hovedkomponentene er: -artikulasjonslære: en praktisk tilnærming til hvordan språklyder blir produsert -fonembeskrivelser med fokus på lydene som tradisjonelt volder problemer for norske elever og studenter -trykk og rytme og hvordan disse komponentene påvirker uttalemønsteret vårt -intonasjonslære med vekt på hvordan setningsmelodien farger det vi sier i ulike kommunikasjonssituasjoner -en oversikt over noen typiske uttaletrekk i ulike varianter av engelsk -praktiske undervisningstips -øvingsoppgaver med nøkkel
Boken er lagt opp slik at den også er godt egnet til selvstudium og fjernundervisning, og den er aktuell for alle som vil sette seg bedre inn i engelsk uttalemønster.
Boken har et eget lydmateriale med øvingsoppgaver og eksempler på ulike varianter av engelsk. Du finner materialet ved å klikke på knappen under forsidebildet.
Thor Sigurd Nilsen er førsteamanuensis i engelsk språk ved Høgskolen i Telemark og har undervist i engelsk fonetikk og intonasjon i mange år.
Kåre N. Rugesæter er førstelektor ved Høgskolen i Bergen. Han har arbeidet innenfor lærerutdanningen i mange år og vært foreleser ved University of Newcastle og daglig leder ved Det Norske Studiesenteret i Storbritannia.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788245018578

EAN 9788245018578

Språk Engelsk

Sider 225

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

5 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket