Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Bibelen er full av fortellinger om mat og måltider. I denne boka finner du oppskrifter som henter mening fra de bibelske fortellingene. Til påske minnes vi Jesu oppstandelse med lammestek og sjokoladeegg, og til pinse husker vi med flamberte retter at Guds ånd kom over disiplene som ildtunger.
Omtale fra forlaget
Til livets festdager og kirkeårets ulike tider hører spesiell mat. Her er lekre oppskrifter som knytter maten til de uforglemmelige bibelske fortellingene om mat og måltider. En bok om å huske tiden og kirkens fester gjennom sansene, og en oppfordring til å glede seg over god mat og måltidsfellesskap. Forord av Eyvind Skeie.
Forlag Verbum
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788254309988
EAN 9788254309988
Språk Bokmål
Sider 265
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket