Forfatteren har fulgt Vålerenga tett i to sesonger. I denne boka skildrer han miljøet i klubben, og vi får vite hva som skjedde da Tobias Grahn tok med seg hårbøylen sin og forsvant, hvordan det har seg at Panzer elsker Elvis så høyt at han nærmest går til sengs med han hver kveld, hvordan Klanen har det på tur og hvordan det arter seg når en klubb i løpet av et år går fra nedrykksmareritt til den store gulldrømmen.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788251620819
EAN 9788251620819
Omtalt sted Oslo
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.