Endelig helg

verdens beste helgemat

av (forfatter) og Tom Haga (illustratør).

Cappelen Damm 2016 Innbundet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Hva lager en verdensmester i kokkekunst når han skal kose seg i helgen?
I Endelig helg fokuserer Ørjan Johannessen på fantastisk helgemat du kan servere familie og venner. Han henter fram tradisjonsmat og sine beste internasjonale oppskrifter. Helgemenyene, med til sammen 80-100 oppskrifter, har varierende vanskelighetsgrad og tidsbehov. I tillegg, for dere som ønsker en skikkelig utfordring å bryne dere på, deler han for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or, og han forteller hva som gjorde at han vant.
Mat skal, ifølge Ørjan, være så enkel som mulig, og man skal gjenkjenne råvarene i smaken. Til daglig er Ørjan kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland, et gjestgiveri som har fått internasjonal anerkjennelse og en plass i den internasjonale matguiden, Guide Michelin.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788202524470

EAN 9788202524470

Språk Bokmål

Sider 207

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

5 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
Alle bokanbefalinger for dette verket