Omtale fra forlaget
Hva lager en verdensmester i kokkekunst når han skal kose seg i helgen?
I Endelig helg fokuserer Ørjan Johannessen på fantastisk helgemat du kan servere familie og venner. Han henter fram tradisjonsmat og sine beste internasjonale oppskrifter. Helgemenyene, med til sammen 80-100 oppskrifter, har varierende vanskelighetsgrad og tidsbehov. I tillegg, for dere som ønsker en skikkelig utfordring å bryne dere på, deler han for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or, og han forteller hva som gjorde at han vant.
Mat skal, ifølge Ørjan, være så enkel som mulig, og man skal gjenkjenne råvarene i smaken. Til daglig er Ørjan kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland, et gjestgiveri som har fått internasjonal anerkjennelse og en plass i den internasjonale matguiden, Guide Michelin.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788202524470
EAN 9788202524470
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket