Enchanté 2 er oppfølgeren til Enchanté 1 (2006) og dekker andre trinn av fransk II.
Læreverket er bygd rundt "alt-i-ett"-bøker med minigrammatikk og toveis ordliste.
Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Hver bok har rikelig med arbeidsstoff for et skoleår med interessante tekster og gode, varierte oppgaver i boka og på fagnettstedet.
Komponenter:
alt-i-ett-lærebok med minigrammatikk og toveis ordliste bakerst
elev-CD med et utvalg av tekstene i boka og uttaleøvinger
lærer-CD-er med tekster, sanger og lytteøvinger
gratis fagnettsted med lærerveiledning
Lære- og arbeidsbok
Elevene møter regioner i Frankrike og fransk kultur i andre verdensdeler. Tematikken er en blanding av kulturkunnskap, samfunnskunnskap, historie og hverdagsliv. Boka presenterer fem hovedtemaer med tre kapitler til hvert tema.
Hvert tema har fordypningstekster, selvevalueringsskjemaer og repetisjonsoppgaver. Relevant grammatikk gjennomgås til hvert kapittel og øves ved hjelp av nivådelte oppgaver. Tekstene og oppgavene gir elevene et bredt grunnlag for å kunne beherske fransk både muntlig og skriftlig. Progresjonen i tekstene og grammatikken er nøye tilpasset målene i læreplanen.
Enchanté fagnettsted har ulike typer oppgaver til hvert kapittel, lærerveiledning og aktuelle lenker til sider med relevant informasjon, prøver, fasit og utskrift av lyttetekstene. I tillegg er det lydbokerfiler til hvert kapittel som eleven kan laste ned i mp3-format.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2007