En vei ut av sorgen ; Nyforelsket

av (forfatter), Sue MacKay (forfatter), Mona Berge (oversetter) og Ida Brox Bøhn Nordstrand (oversetter).

Harlequin 2025 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

En vei ut av sorgen Miniserie: Kongelige leger (2) Før ulykken som drepte kona og skadet datteren, var kirurgprinsen Amir Ayad klar for å ta over tronen. Nå er han ikke sikker på noe som helst, unntatt den intense kontakten han føler med den selvstendige fysioterapeuten Isolde. Å se henne knytte bånd med den lille prinsessen hans, åpner sakte, men sikkert, låsen rundt Amirs hjerte. Å prøve seg på kvinnen han vet han burde motstå ville vært tåpelig ... ikke sant? Nyforelsket Da legen Tori Wells blir invitert til å holde en tale under en konferanse i Nice, er det en drøm som går i oppfyllelse. Til hennes eksmann Ben Wells uventet dukker opp. Bruddet for sju år siden var preget av såret stolthet og fortielser, og ingen av dem har klart å gå videre. Nå blir de nødt til å snakke om hva som egentlig skjedde. Skal de våge å lytte til hjertet og gi forholdet en ny sjanse?

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2025

Serier Harlequin legeromaner Kongelige leger (2)

Genre Romantikk